MAIT üzemlátogatás - Ausztria

A MEE Mechwart András Ifjúsági Társaságának szervezésében 2013 decemberében lebonyolított külföldi üzemlátogatásnak kiemelt célja volt, hogy olyan fiataloknak nyújtson lehetőséget új szakmai ismeretek megszerzésére, akik valamilyen korábbi tevékenység révén már kapcsolatba kerültek az Egyesülettel.

 

 

Ennek megfelelően a Hobbim az Elektrotechnika pályázat korábbi indulói, illetve a felsőoktatási tanulmányaik kezdetén járó fiatalok nagy számban képviseltették magukat a túrán.

 

Bízunk benne, hogy lelkesedésük és aktivitásuk hosszú távon is megmarad és a területi szervezetek támogatásával be tudnak kapcsolódni az egyesületi munkába. A kirándulás költségeinek finanszírozásához hozzájárult a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által gondozott TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt keretében fiatal tehetségek külföldi tapasztalatszerzésének, tehetségfejlesztésének és bemutatkozásának elősegítésére kiírt „Határtalan lehetőség” pályázaton az Egyesült által működtetett Tehetségpont által elnyert támogatás.

Dr. Hartmann Bálint
MEE MAIT elnök

 

Az üzemlátogatáson készült képek megtekinthetők a MEE Facebook oldalán!