Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2016. június 15.

InfoShow – újabb sikeres évad zárult

Naprakészen, biztonságosan – ezzel a mottóval jellemezhettük az InfoShow elnevezésű országos roadshowt, amelynek keretében a 2015-16-os, őszi-tavaszi szezonban összesen kilenc helyszínen, közel 1000 szakember kereste fel az ingyenes szakmai előadás sorozatot, workshopot és kiállítást.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint  útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez. 

A most befejeződött sorozat központi témája a villamos felülvizsgálatok végzése, az épületek villamos berendezéseinek biztonsága volt. A szakmai beszélgetések témája egyebek mellett az új OTSZ és a villamos TvMI hatása a villámvédelmi rendszerek létesítésére és felülvizsgálatára, az érintésvédelmi mérések újdonságai, a villám- és túlfeszültségvédelem felülvizsgálatának elméleti és gyakorlati kérdései, a világítástechnika felülvizsgálata, valamint az elosztóberendezések terveire vonatkozó előírások voltak.

A 2015-16-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Eaton Industries Kft., ELMON Kft., Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. voltak. A szünetekben az előadókkal történő konzultáció lehetőséget adott a regisztráció során kapott kvíz kérdéseinek mélyebb megvitatására. A tesztet a nap végén hibátlanul megoldók között hasznos nyereményeket sorsoltunk ki,  így a résztvevők nemcsak értékes szakmai tapasztalatokkal és az előadások anyagának elérhetőségével távozhattak a rendezvényről.

A folytatás sem maradhat el, megújult, izgalmas témákkal indul újra útjára a sorozat 2016 őszétől. 

Bővebb információ a rendezvény honlapján...


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085