A MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET ENERGETIKAI INFORMATIKA SZAKOSZTÁLYA ONLINE ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓT SZERVEZ AZ ÁLTALA JEGYZETT ELEKTROTECHNIKA 2020/11 LAPSZÁM CIKKEINEK SZERZŐIVEL - ONLINE KONZULTÁCIÓ, BESZÉLGETÉS SZERZŐKKEL

Az Elektrotechnika MEE Energetikai Informatika Szakosztálya által gondozott legutóbbi 2020/11 lapszáma megjelenése nyomán  egy új lehetőséget, az online konzultációt kínáljuk fel Olvasóinknak. 

A #MEEnet logóval jelölt cikkek  Szerzői örömmel vállalták, hogy a cikkekkel kapcsolatban az egyesületi honlap #MEEnet felületén élőben, online konzultációs találkozót biztosítanak az érdeklődő Olvasóknak.

Ez a  párbeszéd egy új, reményeink szerint kiváló lehetőség arra, hogy az adott témakörben a szakemberek egy semleges fórum keretében egyeztessék gondolataikat!

Itt is bíztatunk minden Olvasót, hogy vegyen részt ezen az érdekes szakmai beszélgetésen!

A szerzők 2021. január 18-án 14:00 órakor online „író-olvasó találkozó” keretében várják a cikkeikkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeiket, melyeket az alábbiak szerint lehet hozzájuk eljuttatni:

  • Előzetesen email-ben megküldve Antal Nikolettnek az antal@mee.hu címre.
  • Az online „író-olvasó találkozó” során, írásban, a chat felületen.
  • Az online „író-olvasó találkozó” során, az „online kézfelemelést” követően, élőszóban.

Bízunk abban, hogy Olvasóink élnek a szakmai eszmecsere ezen új lehetőségével! Amennyiben tetszéssel fogadják, akkor ezt a lehetőséget a későbbi lapszámok tekintetében is biztosítani kívánjuk Olvasóinknak!