Infoshow - Közlemény

#MEEnet #InfoShowLIVE

A villamosenergia-ipar meghatározó szereplői a villanyszerelő szakemberek, akik számára a Magyar Elektrotechnikai Egyesület több, mint tíz éve  egy külön rendezvénysorozatot szervez az ország különböző városaiban INFOSHOW néven.

Miután a koronavírus járvány 2021. tavaszán nem teszi lehetővé a megszokott rendezvények fizikai megvalósítását, ezért májusban egy online rendezvény sorozatot indítunk, #MEEnet #InfoShowLIVE címmel.

A megszokott rendezvények programjaihoz hasonlóan három napon át online előadásokkal, workshop bemutatókkal, élő stúdióbeszélgetésekkel, konzultációs lehetőséggel tesszük elérhetővé az elektrotechnika újabb szakmai érdekességeit az érdeklődő szakemberek számára.

2021. május 11-12-13-án 13-tól 16 óráig tervezzük az online rendezvénysorozatot élő stúdióbeszélgetésekkel a témák szakértőivel és lehetőség nyílik a chatszoba segítségével közvetlen online eszmecserére is!

A résztvevő cégek többsége a korábbi INFOSHOW sorozatokon is szerepeltek már, így a DEHN, C+D, OBO, HENSEL, WAGO, BEG, MAXICONT, FINDER, SONEPAR már biztosan jelen lesz.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott e-mail címre küldjük az adott napra érvényes bekapcsolódáshoz szükséges linket.

Várjuk jelentkezésüket!