Diplomaterv és szakdolgozat pályázat 2018

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) az erősáramú elektrotechnika területén diplomatervet, szakdolgozatot készítő MSc mesterszakos és BSc alapszakos hallgatók számára pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy ösztönözze olyan színvonalas diplomatervek, szakdolgozatok készítését, melyek a műszaki fejlődést, a racionális energia felhasználást mozdítják elő, továbbá a körülírt megoldások az iparban, az infrastruktúrában, a gazdaság különböző területein bevezethetőnek tűnnek, a gyakorlatban megvalósíthatók.

  • Minden pályázó számára biztosítjuk egy prezentációs technika tréningen való részvétel lehetőségét
  • A díjazottak az iparág legnagyobb szakmai rendezvényén a MEE 2018. évi Vándorgyűlés Konferencia és Kiállításán ismertetik pályamunkájukat
  • Több pályázónak is biztosítjuk, hogy pályamunkáját megjelentetjük az ELEKTROTECHNIKA című szakmai folyóiratban
  • Több pályázónak is biztosítjuk, hogy bemutatkozzon a muszakivagyok.hu ajánló portálon, amelyet az iparág meghatározó cégei látogatnak a megfelelő utánpótlás biztosítása céljából
  • Az érvényes pályázatokat beküldőknek egy éves MEE tagságot biztosítunk. A helyezettek három éves MEE tagságban részesülnek.

A részvétel feltételei:

  • 2017. június 30. után és 2018. július 10-ig beadott és megvédett diplomaterv és szakdolgozat
  • A pályamunkának tartalmaznia kell:
    • egy maximum 6 oldalas összefoglalót, amely alapján a Bíráló Bizottság meghozza döntését, továbbá alkalmas az ELEKTROTECHNIKA folyóiratban történő megjelentetésre (ehhez segédlet a http://www.mee.hu/cikk/200 linken található).
    • a pályázó elérhetőségét (cím, telefon, e-mail)
    • a pályázó nyilatkozatát, amelyben hozzájárul, hogy a pályaművek a bíráló bizottság minden tagja számára hozzáférhetők legyenek, valamint, hogy a 6 oldalas összefoglaló az Elektrotechnika folyóiratban megjelenhet.
    • a diplomatervet/szakdolgozatot a feladatkiírással együtt
    • a tervet kiadó tanszék/intézet véleményét/ajánlását
    • a dolgozatnak a védés során felhasznált részletes bírálatát

Beküldési határidő: 2018. július 10. - A beküldési határidő lejárt!

A Díjbizottság a pályaműveket két kategóriában értékeli: BSc szakdolgozat és MSc diplomaterv.

BSc szakdolgozatok MSc diplomatervek
I. díj 70.000 Ft I. díj 70.000 Ft
II. díj 60.000 Ft II. díj 60.000 Ft
III. díj 50.000 Ft III. díj 50.000 Ft

Kiemelkedő környezettudatos megoldást nyújtó pályázat 50.000.- Ft-os különdíjban részesül.

 

A pályázat beadásának módja:

A pályaművet a kötelezően csatolandó, fent felsorolt anyagokkal együtt Google Drive fiókba kell feltölteni, a link birtokában történő megtekintési beállítással. A pályamű linkjét a mee@mee.hu email címre szükséges eljuttatni a beadási határidőig.

Információk, segítség a Drive használatához : https://www.google.com/intl/hu_hu/drive/

Esetleges kérdés esetén Andrássy Katalinhoz fordulhat az andrassy@mee.hu email címen, vagy a +36 1-353-0117 vezetékes telefonszámon.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület kizárólag a Bíráló Bizottság részére enged betekintést a pályaművekbe a pályázat elbírálása céljából. Harmadik személynek a beküldött dokumentumokat nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

A beérkezett pályázatot a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Elnöksége által megválasztott Díjbizottság értékeli. Az értékelő bizottság javaslatot tehet korlátozott számban arra érdemes pályamunka külön jutalmazására, vagy szakcikk formájában történő megjelenésére a Magyar Elektrotechnikai Egyesület ELEKTROTECHNIKA folyóiratában.



Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu