Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2014. szeptember 25.

InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat

Hogyan kell gyakorlatban biztonságosan üzemeltetni épületek villamos berendezéseit? Milyen kapcsolódó jogszabályi követelménynek kell megfelelni? Milyen módon lehet felkészülni túlfeszültség védelemre építményekben? Melyek a korszerű energiatakarékossági módszerek? Milyen hatósági elvárásokra lehet számítani?

Az InfoShow szakmai konferencia és kiállítás sorozat egyes állomásain ad válaszokat azokra a kérdésekre, melyekkel a villanyszerelők, tervezők, üzemeltetők munkájuk során szembesülhetnek. A programban szereplő témák egy-egy mélyebb összefüggését mutatnak be, olyan előadók segítségével, akik maguk is szakemberek, tudásukra a gyakorlati alkalmazást illetően is lehet számítani.

A minőségi villanyszerelés jegyében zajló szakmai tájékoztatás újra útjára indult és első alkalommal Székesfehérváron nagy sikerrel zárult.

Az ötletgazda a Wago Hungária Kft., az előző évek sikerein felbuzdulva ismét összefogott a Magyar Elektrotechnikai Egyesülettel és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségével, hogy házhoz vigye a villanyszerelők, kivitelezők, tervezők számára a naprakész információkat a minőségi villanyszerelés jegyében. A tavalyi témához kapcsolódva, amikor a létesítés legfontosabb kérdéseivel foglalkoztunk, idén a biztonságos üzemeltetés keretin belül a téma: Épületek villamos berendezéseinek biztonsága II. Üzemeltetés

Jelentkezés és bővebb információ: http://www.infoshow.hu/

 

 

 


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085