Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2018. június 01.

VIII. MECHWART ANDRÁS IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ – Második felhívás!

Ismét Ifjúsági Találkozó a MEE Mechwart András Ifjúsági Társaság szervezésében!

A Mechwart András Ifjúsági Társaság (MAIT) célul tűzte ki, hogy a szakma fiatal kutatói, művelői között minél inkább elmélyítse a szakmai, baráti kapcsolatokat. Ennek elősegítésére az idei évben 2018. szeptember 11-én rendezi szakmai konferenciáját fiatalok számára.

A találkozó elsődleges célja, hogy a tématerület kiváló alakjainak, a magyarországi és határon túli oktatási intézmények hallgatóinak (BSc, MSc, PhD), valamint az iparban dolgozó fiatal munkatársainak előadásaival kitekintést nyújtson a villamos energetika, automatika és a kapcsolódó interdiszciplináris területeken zajló aktuális kutatásokra. A szakmai előadások mellett a rendezvény a MAIT Egyesületen belüli szerepvállalásának áttekintésére, illetve aktuális, az elektrotechnikai iparhoz kötődő kérdések megvitatására is lehetőséget biztosít.

A konferencia a 65. MEE Vándorgyűlés helyszínén, annak 0. napján, Visegrádon kerül megrendezésre. A részvétel díjmentes.

A konferenciára minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Szeretnénk kérni, hogy a rendezvény hírét juttassa el az érdekeltekhez, biztasson minél több embert a részvételre!

Kérjük, hogy jelentkezését, és előadásának kivonatát (kb. 3000 karakter terjedelemben) 2018. június 15-ig küldje el a mait@mee.hu e-mail címre, illetve töltse ki az alábbi URL-en elérhető űrlapot!

http://bit.ly/VIII_MAIT_regisztracio

A konferenciára beküldött cikkekből ISBN számos kiadvány készül, valamint a Társaság online felületen is közzé teszi azokat, amennyiben a szerzők hozzájárulnak. A munkák közül a legjobbakat pedig az Institute of Electrical and Electronics Engineers Power and Energy Society (IEEE PES) magyarországi tagozata díjazza majd.

 


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085