Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2014. augusztus 07.

Rólunk mondták

"Ügyfeleink jelentős része a villamosiparban tevékenykedik. A MEE fontos információkat nyújt az iparágról"

Ujhegyi Ágnes - Gometria Kft.


"Érdekeltek vagyunk MŰKÖDŐ szakmai szervezet tevékenységébe bekapcsolódni."

Szelenszky Géza - C+D Automatika Kft.


"Társaságunk a Magyar Villamos Művek mérnökirodája, így az iparágat érintő műszaki és gazdasági kérdések nagyon fontosak a számunkra. A MEE független szakmai szervezetként aktív szerepet vállal a magyarországi energetika alakításában, valamint az elektrotechnika színvonalának emelésében. Az MVM ERBE Zrt. egyetért ezzel a küldetéssel, így lett pártoló tagja a MEE-nek."

Feldesz József - MVM ERBE Zrt.


"Az magyarországi áramszolgáltatók egyik fő beszállítója vagyunk, ezért nagyon fontos számunkra az aktuális trendek, műszaki információk mielőbbi megismerése, melyben a MEE kiadványai, és rendezvényei jelentős segítséget jelentenek."

Végh László - Megawatt Mérnökiroda Kft.


"Szakmai civil szerveződés támogatása, kapcsolattartás a szakma aktív szereplőivel"

GA  Magyarország Kft.


"A szakma színvonalának fejlesztése, érdekképviselet, műszaki kultúra terjesztése."

Garai János - OBO Bettermann Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


"Szakmai kapcsolatépítés lehetősége"

Kiss Róbert - Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.


"A MEE-t a magyarországi villamos energetika meghatározó szakmai szervezetének tartjuk, vállalatunknak is ez az alapvető profilja. A MEE nagyon fontos szerepet játszik az iparági vállalatok közötti (nem csak szakmai) együttműködés koordinálásában."

Szepesi László - OVIT Zrt.


"Cégünk villamos energetikában betöltött meghatározó szerepe egyértelművé tette, hogy csatlakozzon azon szakmai szervezethez (MEE), amely a leghatározottabban tudja képviselni független álláspontját szakmai és társadalmi fórumokon."

Podonyi Gábor - PÖYRY ERŐTERV ZRt.


"Úgy ítéltük meg, hogy a MEE ma Magyarosrszágon az szervezet, amely a legmagasabb fokon képviseli a szakmaiságot. Úgy éreztük, hogy ha ki akarunk emelkedni a hasonló cégek közül, akkor egyrészt növelni kell a munkáink hozzáadott értékét, másrész aktívan be kell kapcsolódnunk a legjobbak közötti együttműködésbe. Szeretnénk átadni a többieknek a saját tapasztalatainkat, és szeretnénk tanulni a többiektől. Megtiszteltetésnek vessszük, és büszkék vagyunk rá, hogy a MEE pártoló tagjai lehetünk."

Tari Attila - Elektromax Kft.


"Szakmai kooperáció, érdekvédelem, lobby"

Hajagos Sándor - SAG Hungaria Kft.


"Könnyebb kapcsolattartás lehetősége a szakma képviselőivel"

Alsó Róbert - KVGY Kaposvári Villamossági Gyár Kft.


"A magyar műszaki értelmiség kiemelt képzése, a mérnökök tudatos gondolkodása lehet az az érték teremtő erő, amellyel bármilyen válságot megoldhatunk. A túlzottan elanyagiasodott/elmarketingesedett világunkban fontos egy olyan ellenpólus megmutatása, ami a valós dolgokra, szellemi, fizikai teljesítményekre épül. A MEEben folyó szakmai munka és az Elektrotechnika kiadvány szakmaisága úgy érzem ezt értékteremtést segíti."

Szebeni Márton - CYEB Energiakereskedő Kft.


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085