KLENEN '21

Tisztelt KLENEN’21 Jelentkezők és Érdeklődők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy mivel a pandémiás helyzet és a korlátozó intézkedések nem enyhülnek, a Szervező Bizottság döntése értelmében a KLENEN’21 konferenciát a korábban már jelzett „B” időpontban, 2021. május 26-27-én rendezzük meg, változatlan helyszínen, az AVARHOTEL-ben, Mátrafüreden.

Természetesen az eddigi jelentkezések és befizetések automatikusan érvényesek az új időpontra, a kedvezményes jelentkezési határidőt 2021. április 15-ig meghosszabbítjuk.

A KLENEN konferenciákon a személyes részvétellel történő szervezést eddig is nagyra értékelték a résztvevők, szervezőként továbbra is erre törekszünk, de felkészülünk az un. „hibrid” on-line részvétel lehetőségére is.

Reméljük, hogy 2021 májusban már nem lesz akadálya a konferencia megrendezésének. A Szervező Bizottság továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri az intézkedéseket, és ezek értelmében fog eljárni a szervezés során. Ha a helyzet úgy kívánja, felkészülünk egy további halasztásra, „C” időpontban (2021 szeptember 8-9) történő megrendezésre is, bár reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni.