Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2023. március 22.

LII. Közvilágítási Ankét

Korszerű közvilágítás a tervezéstől az üzemeltetésig

Egy olyan eseményre invitáljuk Önöket, amely során megismerhetik a legújabb fejlesztéseket és innovatív megoldásokat a közvilágítás területén. A konferencia lehetőséget ad a szakértőkkel való kapcsolatfelvételre, a szakmai tapasztalatcserére és a szakma legfontosabb kérdéseinek megvitatására. Tájékozódjon a fenntartható és biztonságos közvilágítási megoldásokról, valamint az energiahatékonyságról és az új technológiákról, üzemeltetési tapasztalatokról, környezeti hatásokról. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen az év legfontosabb közvilágítási eseményén! Regisztráljon 2023. március 27-től kedvezményesen és biztosítsa helyét az élvonalban!

Időpont: 2023. május 11-12.
Helyszín: Cegléd, Hotel Aquarell Cegléd****

 

Több mint 20 magas szintű és egyben gyakorlatorientált előadás hangzik el különféle adaptív útvilágítási megoldásokról, a kivezetésre kerülő fényforrások lehetséges alternatíváiról, a passzív és aktív biztonság lehetséges megoldásairól. Előadók jönnek nagyhírű egyetemekről, neves laboratóriumokból, vezető gyártóktól és tapasztalt tervezőktől, üzemeltetőktől. Megtudhatjuk, mitől csíkos a zebra és betekintést kapunk az üzemeltetés aktuális kérdéseibe is.

A szakmai előadások mellett a Közvilágítási Ankétok sava-borsa a spontán eszmecsere, a személyes találkozás semmivel nem helyettesíthető varázsa. A konferencia idei helyszíne a Hotel Aquarell Cegléd 4*-os szolgáltatásokkal és gyógyvizes Harmónia wellness részleggel. Cegléd az ország minden pontjáról könnyen megközelíthető!


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085