INFORMÁCIÓ

Legfontosabb tudnivalók a honlapra történő belépéssel kapcsolatban:

A MEE honlapjának egyes felületei csak azon felhasználók számára elérhetők, akik tagjai az egyesületnek, és érvényes e-mail címmel rendelkeznek. Bizonyos felületek elérhetőségei nincsenek MEE tagsághoz kötve, megtekintésükre azonban a honlapunkon történő regisztráció esetén van csak lehetőség. Fontos tudni, hogy a MEE tagjai, tagi azonosítójukkal belépve minden védett felülethez hozzáférnek!


Belépés:

Amennyiben Ön MEE tag és szerepel a tagnyilvántartó rendszerben, a honlapra is beléphet az ott használt azonosítók segítségével. Ehhez csupán BEJELENTKEZÉS linket kell használnia és a Tagnyilvántartó rendszerben is használt tagkódjára és jelszavára van szükség. Ebben az esetben az azonosító mezőbe a tagkódjának az utolsó 5 számjegyét kell megadnia.

Amennyiben Ön nem rendelkezik MEE tagsággal, viszont regisztrált a honlapunkon, a regisztráció során megadott felhasználónév / jelszó párossal tud a BEJELENTKEZÉS linket használva bejelentkezni. Ebben az esetben az azonosító mezőbe a felhasználónevét kell megadnia.

 


Regisztráció:

Ha nem rendelkezik MEE tagsággal és még nem regisztrált felhasználója a MEE honlapjának, de szeretné megtekinteni a vonatkozó védett tartalmakat, a REGISZTRÁCIÓ link alatt regisztrálhat honlapunkon e-mail címe megadásával.
Amennyiben a MEE tagja kíván lenni, kérjük, töltse ki regisztrációs lapunkat itt.

 


Új jelszó igénylése:

Amennyiben elfelejtette a belépési jelszavát, lehetősége van újat igényelni. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy az "ÚJ JELSZÓ IGÉNYLÉSE" linken keresztül megadja az azonosítóját, valamint azt az email címet, ami regisztrálva van! Ekkor a regisztrált email címére megkapja az új jelszavát!

 

Amennyiben nem tudja tagkódját, vagy elfelejtette jelszavát, kérjük, forduljon szervezeti nyilvántartójához vagy a tag@mee.hu email címre küldjön egy „TaR jelszó igénylés” tárgyú üzenetet az alábbi adatokkal:

A tag neve:
A tag születési dátuma:
A tagot regisztráló MEE szervezet neve:
Amennyiben tudja tagkódját:
E-mail címét, amelyre elküldhetjük új jelszavát:Minden jog fenntartva ©