Regionális és globális kihívásokkal terhes világunkban egyre nagyobb jelentőséget kap egy olyan szakmai fórum, ahol nemzetközi szakemberek, tudósok és fiatalok találkoznak, hogy gondolatokat cseréljenek, véleményt alkossanak és alkalmazkodjanak azokhoz a kihívásokhoz, amelyek egyre kevésbé ismernek országhatárokat.

Időpont: 2018. február 27-28.
Helyszín: Budapest

Bővebb információ és jelentkezés...Az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya és az Energetikai Szakkollégium 13. alkalommal szervezi a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” című, konferenciát,  

A KLENEN ’18, - amelyet 2018. március 7 – 8-án ismét Gárdonyban, a Nautis Szállóban rendezünk, - az eddigi gyakorlattal összhangban, az "Osszuk meg tapasztalatainkat, dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért" mottó szellemében kerül megszervezésre. 

A konferencián kiemelt figyelmet fordítunk az energiahatékonyságról szóló törvény által meghatározott szakpolitikai intézkedések megvalósulásának jogalkotói és jogalkalmazói tapasztalataira. Ehhez kapcsolódnak a plenáris előadások és a kerekasztal beszélgetés.  

Bővebb információ és jelentkezés: www.klenen.euA Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete és az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület a "Jó szerencsét!" köszöntés elfogadásának 124. évfordulójának alkalmából emlékülést tart.

Időpont: 2018. április 11. (szerda) 10 óra
Helyszín: Várpalota, "Jó szerencsét" Művelődési Központ (Várpalota, Szent István u. 14.)KÖVETKEZŐ HAVI RENDEZVÉNYEINK
HIRDETÉSEK