Időpont: 2019. szeptember 21.
Helyszín: Miskolci Egyetem Körcsarnok
Szervező: Miskolci Egyetem

Bővebb információ: http://www.magyarokamarson.hu/weblap2019/index.phpA Miskolci Egyetem Elektrotechnikai és Elektronikai Intézete, valamint az Áramlás- és Hőtechnikai Gépek Intézeti Tanszéke Energetikai- és Villamosmérnöki Tudományok Ipar 4.0 "Értékteremtő tudomány" címmel, a Magyar Tudomány Ünnepe 2019. évi rendezvényéhez kapcsolódva, nemzetközi tudományos konferenciát, szakmai napot és workshop-ot szervez a Miskolci Egyetemen.

A konferencia időpontja: 2019. november 7-8. csütörtök-péntek
Helyszíne: Miskolci Egyetem (3515 Miskolc-Egyetemváros)

A konferencia, szakmai nap és workshop célja: lehetőséget teremteni az elektrotechnika, elektronika és energetika, valamint az automatizálás és infokommunikáció területén tevékenykedő műszaki tudományos kutatást folytató egyetemi hallgatók, oktatók és a tudományterületet művelő szakemberek számára az aktuális munkáik, kutatási eredményeik bemutatására, szakmai kérdéseik és felvetéseik megvitatására; mindezzel hozzájárulva az egyetem és az ipar közötti együttműködés szorosabbá fűzésére, megalapozva a mérnökutánpótlás megerősödését.

A konferencián történő részvétel ingyenes, azonban a férőhelyek száma korlátozott. A díjmentesség csak az első 50 jelentkezőt illeti meg!

Bővebb információ...KÖVETKEZŐ HAVI RENDEZVÉNYEINK
AUGUSZTUS

HIRDETÉSEK