Szakembereknek (Robbanásbiztonság-technika)

A MEE Robbanásbiztonság-technikai Munkabizottsága minden évben állásfoglalást (ajánlást) ad ki adott témakörben, hogy segítse, illetve hozzájáruljon a robbanásveszélyes területen aktív kollegák biztonságos munkavégzését.

Technológus

Nagymértékben segíti a közös munkát, alkotást, ha bizonyos alapfogalmakat letisztázunk - értelmezünk. a "technológus" template célja, hogy segítse a technológus (feladatot megfogalmazó) kollegáknak megadni azokat szükséges információkat, amelyek robbanásbiztonság-technika szempontjából minimum elvárást fogalmaznak meg.

Kiválasztás

Amikor szakembert keresünk adott feladatra különös fontossággal bír, hogy definiálni tudjuk elvárásainkat. ez fokozottan igaz a robbanásveszélyes területen - felelősséggel - munkát végző kollegákra. alábbiakban a megfelelő kollega (kollegák) kiválasztásában kívánjuk segíteni a felhasználót a következő szakmai területekre: - kivitelező - üzemeltető / karbantartó - szakértő (pl. felülvizsgáló) - tervező.

 

A MEE Robbanásbiztonság-technikai Munkabizottság szakértő kollegái által összeállított sablon rendelkezésükre áll. Elérhető itt.