A 95. nyilvános Tisztújító Küldöttgyűlés után új elnökséget választott az egyesület

2019. május 18-án a Pesti Megyeházán zajlott le a MEE Küldöttgyűlése, több mint 140 résztvevővel. 110 érvényes szavazati joggal rendelkező egyesületi tag adta le voksát a választás során, mely eredményeképpen az egyesület új elnökének Gelencsér Lajost, főtitkárának Veisz Imrét választották.

Gelencsér Lajos a MEE elnöke bemutatkozó beszédében kiemelte, hogy a jövőbeni sikeresség ismérvének azt tartja, ha a MEE úgy végzi a tevékenységét, hogy meglegyen az egészséges egyensúly az egyesület eredeti, hagyományos céljai és a fenntartható működés érdekében megkövetelt új üzleti szemlélet között.

 

 

 

Küldöttgyűlésen megválasztott tisztségviselők 

Balról jobbra: Dr. Székely Csaba (Szervezési Bizottság),  Tilesch Péter (MEE Irodavezető), Kovács András Zoltán (Etikai Bizottság), Kiss Zsuzsanna (Gazdasági Bizottság), Haddad Richárd (Kommunikációs és Marketing Bizottság), Veisz Imre (MEE Főtitkár), Gelencsér Lajos (MEE Elnök), Becker Péter (Felügyelő Bizottság), dr. Danyek Miklós (Energetikai Informatika Szakosztály), dr. Vokony István (Szakmai és Tudományos Bizottság), Markovics Zsolt (Oktatási Bizottság) 
Minden jog fenntartva ©