Az áprilisi előszót Kovács László, a MEE VET elnöke írta.

Kedves Olvasó!

Köszöntöm a Tisztelt Olvasót a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Társasága nevében. Megtisztelő számunkra a felkérés az Elektrotechnika című folyóirat 4. számának szakmai koordinálására, mely lehetőséget biztosít, hogy bemutassuk többéves munkánk eredményét, melyet a fogyasztásmérő helyek sztenderdizálása terén végeztünk. Társaságunk fő tevékenysége az, hogy Magyarország területén összefogja a villanyszerelőket, tervezőket a villamos fogyasztás mérőhelyek kialakításával kapcsolatos tevékenységek végzésében.

A MEE 19 területi szervezetével együttműködve szakmai támogatást nyújtunk, és koordinációs feladatokat látunk el az elosztói engedélyesek, a regisztrált villanyszerelők és a lakosság között. Kiemelt feladatunk a regisztrált villanyszerelők továbbképzése, ismereteik frissítése a folyamatosan változó piaci környezet figyelembevételével.
Társaságunk széles körű szolgáltatást kínál érdeklődő partnerei és tagjai részére az alábbi tagozatai révén: Az E-mobilitás tagozat az elektromos járművek széles körű megismertetését, a technológia népszerűsítését tűzte ki célul. 

 

 

 

Tovább a teljes előszó elolvasásához >>>

Tovább az Elektrotechnika letöltéséhez >>>KIEMELT TÁMOGATÓINK


HIRDETÉSEK