Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Épületgépészek Szövetségének gáztechnikai szakmai napja, mely a hazai gázszakma legfontosabb fejlődési irányairól és jogszabályváltozásairól szól.

A rendezvényt a járvány miatt csak a YouTube-on lehet követni, a személyes részvétel nem lesz lehetséges.

Időpont: 2021. március 18. 9:00
Helyszín: A MÉGSZ YouTube csatornáján élőben és ingyenesen követhető a rendezvény

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezést kérünk.
A konferencia előtti napon a jelentkezők e-mailben kapják meg az online közvetítés linkjét.Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KLENEN ’21 konferencia előzetesen meghirdetett időpontjára, 2021. március 10-én 9 órára ütemeztük az ETE Energiahatékonysági Szakosztályának és az AEE Magyar tagozatának szakmai rendezvényét, amelynek on-line formában történő elérését az Energetikai Szakkollégisták az érdeklődőknek díjmentesen lehetővé teszik.

A rendezvényt a konferencia időpontjának elhalasztása miatt a regisztrált részvevőknek kis kárpótlásul is szántuk. A két 30-30 perces előadás az energiahatékonysági törvény módosítása által bevezetett energiahatékonysági kötelezettségi rendszerrel fog foglalkozni.

A szakmai rendezvényre tisztelettel meghívjuk az Önök által képviselt szakemereket is. Kérjük, hogy az  érdeklődő szakemberek a KLENEN konferencia titkárságán (klenen@congress.hu)  e-mail címük megadásával jelezzék részvételi szándékukat, hogy a megadott e-mail címen a rendezvény eléréséről az azt megelőző napon értesíteni tudjuk őket.KÖVETKEZŐ HAVI RENDEZVÉNYEINK
HIRDETÉSEK