Információk az ELMŰ és MVM Émász Ajánlott Szerelői minősítés megszerzésére pályázók részére

Adatkezelés:

A villanyszerelő vállalkozó pályázata benyújtásával kifejezetten hozzájárul az ajánló rendszer működése szempontjából szükséges, és általa átadott adatainak nyilvántartásához, kezeléséhez, az ajánló rendszer honlapján szükséges mértékben történő megjelenítéséhez, és tudomásul veszi, hogy az Ajánlott szerelői minősítés megvonása esetén a nyilvántartási és ajánló rendszerben, neve alatt megjelenő Ajánlott szerelői minősítést, profilját felfüggesztés esetén ideiglenesen zároltatjuk, visszavonás esetén véglegesen töröltetjük.

Rendszerbe kerülés:

A MEE-VET által nyilvántartott regisztrált villanyszerelőknek lehetőségük van az ELMŰ Hálózati Kft. és az MVM Émász Áramhálózati Kft. által évente meghirdetett pályázat útján ismeretfelújító vizsgát tenni. Amennyiben sikeres vizsgát tesznek, automatikusan felkerülnek az aramkapocs.hu-ra, így megkapják az Ajánlott szerelői minősítéshez járó plombabontási jogosultságot.

Felmerülő költségek:

Az Ajánlott Szerelői Rendszer éves rendszerhasználati díja 5.000 Ft + ÁFA. Amennyiben az I. félévben történi a rendszerhez való csatlakozás, a teljes éves díjat kell megfizetni. Amennyiben a II. félévben történik a csatlakozás fél éves díjat kell fizetni.

 
Minden jog fenntartva ©