Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2023. szeptember 19.
Rendezvény
Vándorgyűlés

Vándorgyűlés konferencia és kiállítás

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület aktív kapcsolattartással semleges platformot kínál az elektrotechnikai ipar jogi- és természetes szereplői részére, ahol a legfontosabb kérdések egyeztetése megtörténhet. Az Egyesület fontos célkitűzése, hogy  komplex szemlélettel motiválja a szereplőket, hogy szakmai kérdéseket  feldolgozzon.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezi az ország legnagyobb elektrotechnikai seregszemléjét, mely a villamosenergia-ipar legfőbb szereplőit köti össze színvonalas szakmai programokon keresztül.

Több évtizede, a különböző hazai helyszíneken évenként megrendezett esemény, amelynek népszerűségét az egyre növekvő résztvevői létszám jellemezi, mely mára már elérte a közel 1000 főt.

Többek között villamosenergetikai-energiapolitikai kérdések, az energiaszektorban zajló digitalizáció vagy a lakossági energiafogyasztással kapcsolatos edukációja is szerepel témaként. A többnapos konferencián előadásokon, plenáris üléseken vitatják meg a résztvevők az iparágat érintő aktualitásokat, emellett a kiállító cégek legújabb fejlesztéseit és szolgáltatásait is megismerhetik.

A Vándorgyűlés kiváló alkalmat ad az iparági szereplők közötti kötetlen eszmecserékre, konzultációkra is!

A Vándorgyűlés honlapja


Kapcsolódó tartalom

Rendezvény
Vándorgyűlés
70. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás
2024. január 09.

Időpont: 2024. szeptember 24-26.

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr****

Általános hír
Rendezvény
MEE 100. Jubileumi Küldöttgyűlés - Beszámoló
2024. június 04.

Az erősáramú elektrotechnika problémái szerteágazóak, sokrétűek. 70 éves egyesületünk fiatalos hévvel és lelkesedéssel törekszik azok megoldására, illetve megoldásuk elősegítésére.”- olvashatjuk ezeket a sorokat 1970-ből, melyek a mai napig nem vesztették aktualitásukat.

Fiatalos hévvel és lelkesedéssel került megrendezésre a 100. Jubileumi Küldöttgyűlés, május 25-én a Nemzeti Színház falai között.

Rendezvény
VIF
Beszámoló a 9. Védelmi és Irányítástechnikai Fórumról
2024. június 04.

Az immár 9. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum (VIF) minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett, 362 regisztrált résztvevővel, május 7-10. között Esztergomban zajlott. Az idei rendezvény mottója „Üzembiztonság: újratöltve! Stabil ellátás, instabil környezetben” volt. A fő támogató a MAVIR ZRt. volt, amelynek ezúton is köszönjük támogatását, mert nélküle rendezvényünk nem valósulhatott volna meg ilyen szinten.

Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085