Villamos alapismeretek mindenkinek

VILLAMOS ALAPISMERETEK MINDENKINEK, hogy értsük is, amiről beszélünk!
 

A képzés után a villamos végzettséget nem feltétlen igénylő szakterületen dolgozó munkatársak (marketing, kommunikáció, ügyfélszolgálat, asszisztens…) is tisztában lesznek a villamos alapfogalmakkal, amely segíti minden cég hiteles szakmai képviseletét.

HELYSZÍN: 1075 Budapest, Madách Imre út 5.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000166

 

  A KÉPZÉS CÉLJA:

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Innotica Group által fejlesztett tananyag olyan laikusoknak készült, akik villamos területtel foglalkozó cégnél dolgoznak, de nincs villamos végzettségük, nincsenek tisztában az alapfogalmakkal, holott napi munkájuk során gyakran kell használniuk.
A tananyag az elektrotechnika alapfogalmait (munka, energia, teljesítmény, villamosenergia fogyasztás, áram, feszültség, ellenállás…), a villamos berendezések alapvető funkcióit, jellemzőit, működési elvüket, alkalmazásuk célját ismerteti. Hétköznapi példákkal, egyszerű számításokkal mutatja be a villamos alapismeretek gyakorlati jelentőségét és a megszerzett tudás hasznosításának lehetőségeit is – a munkahelyen és a háztartásokban egyaránt.

 

 

 

 

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA:

1.)    1 napos gyakorlati rész:
Kis csoportos képzés, ahol a résztvevők kiváló pedagógus szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a villamosság alapjaival. A rengeteg kísérlet eloszlatja a villamosság „misztériumát” érthetővé teszi laikusok számára is.

 

2.)    Öntanulást támogató interaktív tananyag:
Az 1 napos gyakorlati oktatáson résztvevők megkapják a tananyagot olyan interaktív, elektronikus formában, amely az interneten keresztül bármikor, bárhonnan elérhető és garantálja, hogy a személyesen hallott és látott dolgokat ne felejtsük el. Azoknak, akiknek nincs lehetőségük a gyakorlati képzésen részt venni, a tananyagban szereplő animációk, játékos feladatok gondoskodnak a figyelem fenntartásáról és a tanulás eredményességéről. A hozzáférési kód aktiválása után minden tevékenység naplózásra kerül, így cégvezetőként lehetősége van arra, hogy figyelemmel kísérje beosztottjai aktivitását.

 

OKTATÓK:

Dr. Jeszenszky Sándor

Okleveles villamosmérnök

Műszaki tudományok kandidátusa

Évtizedek óta oktat technikatörténetet (ELTE, BME, Elektrotechnikai Múzeum)

A MEE minősített kiemelt oktatója

 

 

 

Dr. Novothny Ferenc (PhD)

Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

Villamosenergetikai Intézet

Intézeti-igazgatóhelyettes

Egyetemi docens

A MEE minősített kiemelt oktatója

 

 

A KÉPZÉS DÍJA ÉS JELENTKEZÉS:

Az interaktív tananyag önállóan, vagy az 1 napos gyakorlati képzéssel együtt is megrendelhető.

 
Minden jog fenntartva ©